maandag 2 april 2012

Terug naar Ho Chi Minh en 20 jaar getrouwd

Vandaag vliegen we terug naar Ho Chi Minh, we vliegen pas in de middag dus er is nog wat tijd over om iets te ondernemen.De kabelbaan was een optie, maar omdat Luus dat niet zo zag zitten en Redmer de hele nacht aan het "schotsen" is geweest en nog in bed blijft liggen gaan we gezellig met z'n drieën naar de Dam Market.
Dit is een markt waar echt van alles te koop is en de vorige keer dat we er aan kwamen ging hij net dicht, dus nieuwe kansen.
En het onmogelijke is mogelijk, Aad is geslaagd voor een tas;-) Luus ook en ik ook.
Dus gewapend met de nodige tassen hadden we het op een gegeven moment wel gezien op de markt en besloten we langzaam terug te lopen naar het hotel en onderweg wat te drinken.

Weer terug in het hotel was Redmer alweer op de been, al zag die nog wat witjes en voelde die zich een beetje slap.
Laatste spulletjes inpakken en beneden uit ckecken en in de bar wachten tot de chauffeur ons op komt halen.

Vliegen was weer net als de vorige keer, voor je goed en wel in de lucht zit moet je alweer landen.
Terug in het Appartement van Aad en Luus even wat gegeten, Redmer weer zijn bed in en wat boodschappen gedaan.

's Avonds hebben we heerlijk gegeten in een Viëtnamees restaurant, ik ga het nog lekker vinden ook. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik op safe speel; rijst met groente (beetje jammer dat ze dan garnalen in je rijst doen) maar die heb ik er gewoon uitgehaald (ben trots op mezelf).

Terug in het appartement nog gezellig zitten kletsen totdat het tijd was om naar ons bedje te gaan, Aad moet morgen ook weer aan de bak (helaas).

Dinsdag 3 april

Yeah, Hiep, Hiep, Hoera vandaag is onze trouwdag en zijn we 20 jaar getrouwd (volgens Redmer 120;-)) Lekker hoor, begonnen met een ontbijtje beneden bij het appartement, daarna weer even naar boven zwemkleding aan en lekker liggen aan de pool;-) Beetje bewolkt, maar er was voldoende zon om een kleurtje te krijgen.
Nou dat hebben we geweten, na een paar uurtjes waren er twee knal rood en de derde was gewoon nog viezer bruin hahaha.
Maar ach dat mag de pret niet drukken, daar hebben we after-sun voor toch...?

's Middags met Luus naar een pagoda geweest, even bij Aad op kantoor langsgeweest, nog even rondgekeken op de markt om daarna heerlijk neer te ploffen op het dakterras van het Rex Hotel.
Hier hebben we onder het genot van een (paar) drankjes gewacht tot Aad zich bij ons voegde om daarna lekker uit eten te gaan.

Deze keer hebben we heerlijk gegeten bij El Goucho, een Argentijns restaurant.
Nog even contact gehad met het thuisfront en verder van de heerlijk dag genoten.

Morgen gaat Aad voor zaken naar Kuala Lumpur en wij twee dagen naar de Mkong Delta. We zijn benieuwd...

1 opmerking:

  1. Jammer dat er toch een paar ziekte dagen bij zitten maar zo te lezen kunnen jullie er nog heel goed van genieten. En ik ben ook trots op jou dat je nog geen sultana hebt aangeraakt. Hou dit de aankomende dagen ook nog vol!!

    BeantwoordenVerwijderen